DOLAR 26,9679 -0.12%
EURO 29,6903 -0.1%
ALTIN 1.665,190,23
BIST %
BITCOIN 796000-0,26%
Hatay
30°

AÇIK

Esnaf dostu başkan “İzzettin Yılmaz”

Esnaf dostu başkan “İzzettin Yılmaz”

ABONE OL
25 Şubat 2022 09:54
Esnaf dostu başkan “İzzettin Yılmaz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her fırsatta vatandaşların yanında yer alan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

 Ekonominin temel taşı olan esnafları ziyaret eden Başkan Yılmaz, esnaflarla sohbet ederek ilçenin ve mahallelerin sorunlarını tartıştı. Mahallelerin gözü kulağı olan esnaflarla her daim içiçe olan ve halka yakın başkanlık anlayışıyla gönüllerde taht kuran Başkan Yılmaz, Fırıncılar Odası Başkanı Nasır Bucak,Şabanoğlu Fırını Niyazi Ezdeşir ve Hacı Kürüş esnafıyla hasbihalde bulundu.

YILMAZ: ESNAF BAŞIMIZIN TACIDIRGeçmişte esnaf odası başkanlığı da yapmış olan ve esnafın durumunu iyi bilen Başkan Yılmaz, sorunlarını dinlediği esnaflara mahallelerdeki projeleri anlattı. Esnafın da fikirlerini dinleyen Başkan Yılmaz, tüm esnaflara bol kazançlar diledi. Temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, “Bugün Fırıncılar Odası Başkanı Nasır Bucak, Şabanoğlu Fırını Niyazi Ezdeşir ve Hacı Kürüş esnafıyla hasbihalde bulunduk. Esnafımız her daim başımızın tacıdır. Bugün değerli esnafımızı ziyaret ettik. Mahallelerimizin gözü kulağı olan esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum” ifadelerini kullandı.Haber: Hikmet OTUZBİR

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.